Het is van groot belang om je buiten schilderwerk goed te onderhouden om de kozijnen in goede conditie te houden en houtrot te voorkomen. Maar ook kan een andere kleur schilderwerk je woning of bedrijfspand een hele andere uitstraling geven. Rico Ebbers Schilderwerken helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste kleuren en biedt u een onderbouwt verfadvies aan.

Meerjaren onderhoudsplan

Ook biedt Rico Ebbers Schilderwerken een meerjaren onderhoudsplan aan. Dit houdt in dat het onderhoud van uw woning of pand verspreid wordt over meerdere jaren en daarmee worden de kosten gespreid. In het meerjaren onderhoudsplan wordt al het schilderwerk met bijbehorende gebreken in kaart gebracht. Aan de hand daarvan wordt een offerte gemaakt voor een verantwoord onderhoud.


Doorwerksystemen

Buitenwerkzaamheden verrichten wij het hele jaar door. Doorwerksystemen en de continue verbetering van verf maken dit mogelijk zonder kwaliteit te verliezen.


Houtrot reparaties

Helaas is houtrot nog steeds een veelvoorkomend probleem in Nederland. Door het slechte weer hebben we in Nederland te maken met een hoog luchtvochtigheidsgehalte, waardoor er snel kans op houtrot ontstaat. Vocht is dan ook altijd de oorzaak van houtrot.

Wanneer u te maken krijgt met houtrot is het nog niet te laat. Bij houtrot worden de rotte plekken uit het kozijn of uit de deur gefreesd en vervolgens gerepareerd met een epoxy reparatiemiddel. Hiervoor worden de producten van het merk repair care gebruikt dat bekent staat om zijn kwalitatief hoogwaardige producten.